تبلیغات
وت آنلاین (پایگاه خبری، آموزشی دامپزشکی) - ۱۹ رأس دام در کشتارگاه رفسنجان از چرخه مصرف خارج شدند
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان گفت: در بازرسی کارشناسان واحد نظارت این شبکه ۱۹ رأس دام به دلیل وجود ضایعات پاتولوژیک از چرخه مصرف خارج شدند.

به گزارش وت آنلاین، محمود مقامی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رفسنجان اظهار داشت: طی تیرماه سال جاری ۴ هزار و ۱۱۸ رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه دام این شهرستان کشتار شدند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان گفت: در بازرسی کارشناسان واحد نظارت این شبکه ۱۹ رأس دام به دلیل وجود ضایعات پاتولوژیک از چرخه مصرف خارج شدند.

مقامی افزود: گوشت قرمز باید ممهور به مهر دامپزشکی به صورت کاملاً مشخص و خوانا با کد کشتارگاه مربوطه باشد و از منابع مجاز عرضه تهیه و همچنین عرضه گوشت چرخ کرده از قبل آماده شده ممنوع است و گوشت صرفاً باید در حضور مشتری چرخ شود.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان بیان داشت: گوشت قرمز تازه باید دارای رنگ و رطوبت طبیعی و عاری از هرگونه تورم، خون مردگی و تغییر رنگ باشد.

مقامی خاطرنشان کرد: گوشت باید دارای قوام سفت و خاصی بوده و نباید لزج، خشک یا چروکیده باشد و هرگونه تغییر رنگ گوشت قرمز به سبز، قهوه‌ای و خاکستری یا ایجاد یک لایه لزج و چسبناک از علائم بارز و اصلی فساد گوشت است.




طبقه بندی: امنیت موادغذایی،

تاریخ : یکشنبه 1395/05/10 | 08:50 ق.ظ | نویسنده : دکتر محسن عسکرپور | نظرات

  • paper | بیا اینجا | از قدیم تا کنون