تبلیغات
وت آنلاین (پایگاه خبری، آموزشی دامپزشکی) - دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاههای طیور در اداره کل دامپزشکی استان سمنان برگزار شد
یک دوره کلاس آموزشی با عنوان اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاههای طیور در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان سمنان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، به نقل از اداره فن آوری اطلاعات و تحول اداری اداره کل دامپزشکی، یک دوره کلاس آموزشی با عنوان "اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاههای طیور" در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی برگزار شد.

هدف از برگزاری این دوره که به مدت12 ساعت آموزشی طی دو روز توسط دکتر حسن اختیارزاده مدیرکل دفتر سازمان های تخصصی روابط عمومی و امور بین الملل برگزار شد ، ارتقاء کیفیت و سلامت گوشت در کشتارگاهها و نحوه صحیح بازرسی طیور قبل و بعد از کشتار بود.

این دوره با حضور24 نفر در دو بخش تئوری در اداره کل و بخش عملی در کشتارگاه آزادبال شرق شهرستان گرمسار برگزار شد. 



طبقه بندی: امنیت موادغذایی،

تاریخ : یکشنبه 1395/05/10 | 09:36 ب.ظ | نویسنده : دکتر محسن عسکرپور | نظرات

  • paper | بیا اینجا | از قدیم تا کنون