تبلیغات
وت آنلاین (پایگاه خبری، آموزشی دامپزشکی) - تولید گوشت مرغ در استان سمنان ۲۵ درصد کاهش یافت
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی سمنان با بیان اینکه از ابتدای سال جاری بالغ بر ۱۰ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد، گفت: این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۵ درصد کاهش داشت.
حسن هاشم زاده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به کشتار سه میلیون و ۶۳۸ هزار و ۷۵۵ قطعه طیور گوشتی در استان سمنان از ابتدای سال جاری تاکنون، افزود: در این راستا ۱۰ میلیون و ۲۷۶ هزار و ۷۶۵ کیلوگرم گوشت مرغ در بازار استان مصرف عرضه شده است.

وی همچنین با یادآوری اینکه در استان سمنان ۲۲۸ واحد مرغداری فعال وجود دارد، گفت: از این تعداد ۲۰۳ واحد مرغداری گوشتی و ۲۵ واحد مرغداری تخمگذار هستند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان سمنان در پایان تصریح کرد: تولید گوشت مرغ در استان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۵ درصد کاهش داشته است.




طبقه بندی: امنیت موادغذایی،

تاریخ : چهارشنبه 1395/05/13 | 07:05 ق.ظ | نویسنده : دکتر محسن عسکرپور | نظرات

  • paper | بیا اینجا | از قدیم تا کنون